top of page

BUYUK ANADOLU DIDIM RESORT 5*

GENERALNE INFORMACIJE


Lokacija:

Hotel je udaljen 100 km od aerodroma u Bodrumu, 5 km od centra Didima. Izgrađen je 2009. godine, a renoviran 2014. Zauzima površinu od 20.000 m². Sastoji se od šestospratne glavne zgrade.


Plaža:

Hotel se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži. Ležaljke i suncobrani besplatni su za goste hotela.Sobe:Hotel ukupno broji 282 standardne sobe (od kojih je tri sobe za osobe sa posebnim potrebama i 12 soba bez balkona). Namenjene su za max 3 osobe i površine su 27m².Sve sobe imaju kupatilo, fen, Wi- Fi internet (besplatno), televizor, sef (besplatno), telefon, mini-bar (voda besplatno), balkon (ne u svim sobama).


Hotelski sadržaji:

Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: glavni restoran, turski a la carte restoran (jednom tokom boravka besplatno), 3 bara, otvoreni bazen, tri tobogana, Spa centar, unutrašnji bazen, dve konfernekcijske sale, usluga pranja veša, parno kupatilo, pikado, aerobik, košarka, džakuzi, sauna, odbojka na plaži, masaža (uz doplatu), tursko kupatilo, teretana, dečije igralište, dečiji bazen, dečiji mini klub (6-12 godina).


Način služenja obroka:

Švedski sto.


Napomena:

Hotel je preporuka za sve tipove gostiju jer se nalazi u blizini grada, na prostranoj peščanoj plaži.


Dobar odnos cene i kvaliteta.

bottom of page