top of page

MAXERIA BLUE DIDYMA 5*

Lokacija:

Hotel je udaljen 65 km od aerodroma u Bodrumu, a 20 km od centra Didima. Otvoren je 2020. godine i zauzima površinu 25.000 m². Sastoji se od jedne šestospratne zgrade.


Plaža:

Peščana plaža je udaljena od hotala 25 metara i do nje postoji podzemni prolaz. Ležaljke, suncobrani i dušeci besplatni su za goste hotela. Bar na plaži – besplatno.


Sobe:

Hotel ukupno broji 187 standard soba (od kojih je 139 sa pogledom na more. Sve standard sobe površnine su 31m² i namenjene su za max 3+1 osobu; 88 standard roof soba (do kojih 60 sa pogledom na more), smeštene su na poslednjem spratu, površine 28m², za max 2+1 osobu; 8 superior swimm up soba površine 31m², za max 3 osobe; 8 dvosobnih superior junior suite soba površine 38m², za max 3 osobe – imaju dnevnu i spavaću sobu; 57 dvosobnih porodičnih soba sa pogledom na more površine 38m², za max 4 osobe, sa dve spavaće sobe odvojene vratima; 4 sobe za osobe sa posebnim potrebama, površine 31m², sa pogledom na kopno ili na more, za max 2 osobe.Sve sobe imaju: kupatilo, fen, mini bar (voda i bezalkoholna pića – besplatno), telefon, televizor, centralni klima uređaj, Wi-Fi (besplatno), balkon.


Hotelski sadržaji:

Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: glavni resoran, 3 a la carte restorana (turski, riblji, italijanski – uz prethodnu rezervaciju jednom tokom boravka besplatno), 4 bara, 3 spoljašnja bazena, zatvoreni bazen, aqua park sa 8 vodenih tobogana, Wi-Fi besplatno, Spa centar, usluga pranja veša, konfenrenkcijska sala, boćanje, odbojka na plaži, košarka, pikado, animacioni programi, akvabik, masaža (uz doplatu), tusko kupatilo, sauna, stoni tenis, dečiji bazen, dečiji mini klub, dečije igralište.


Način služenja obroka:

Švedski sto.


Kontakt:

www.maxeriahotel.com


Napomena:

Nov, moderan hotel sa odličnim sadržajima za decu.

bottom of page