top of page

RAMADA RESORT AKBUK 4*

GENERALNE INFORMACIJE


Lokacija:

Hotel se nalazi 60 km od aerodroma u Bodrumu, 150 km od aerodroma u Izmiru, a 20 km od centra Didima. Izgrađen je 2014. a renoviran 2019. godine. Zauzima površinu od 22.000 m². Hotel poseduje osam četvorospratnih zgrada.


Plaža:

Od gradske peščane plaže hotel je udaljen 1200 metara. Ležaljke i suncobrani besplatni su za goste hotela. Bar na plaži – besplatno. Na svakih 20 minuta do plaže saobraća besplatan šatl bus.


Sobe:

Hotel ukupno broji 369 soba - Sve sobe imaju kupatilo, Wi-Fi internet, LED TV, telefon, mini bar, ketler, sef, klima uređaj, balkon ili terasa. Tipovi soba: standard dvokrevetne i trokrevetne, porodične, dupleks porodične, kao i dve sobe za osobe sa posebnim potrebama.


Hotelski sadržaji:

Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: glavni restoran, 2 a la carte restorana (riblji i turski – jednom tokom boravka besplatno), veliki otvoreni bazen sa dva vodena tobogana, dečiji bazen sa toboganima, Wi-Fi  (besplatno), 6 barova (od kojih je jedan na plaži), disko, Spa centar, tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, fitness centar, odbojka na plaži, dečiji mini klub (4-12 godina), animacioni programi, stoni tenis, pikado, usluga pranja veša.


Način služenja obroka:

Švedski sto.


Kontakt:

www.ramadaresortakbuk.com


Napomena:

Moderan hotel sa odličnom uslugom.

Do plaže redovno saobraća šatl bus.

bottom of page