top of page

TUNTAS BEACH HOTEL 3*

GENERALNE INFORMACIJE


Lokacija:

Hotel se nalazi na 70 km od aerodroma u Bodrumu, u na samom početku šetališta i gradske plaže u Altinkumu. Izgrađen je 1990. godine, a renoviran 2014. Zauzima povšrinu od 5.000 m² i sastoji se od šestospratne glavne zgrade.


Plaža:

Hotel se nalazi na peščanoj plaži sa dugim plićakom. Ležaljke i suncobrani besplatni su za goste hotela, dok se bar na plaži dodatno doplaćuje. Nema peškira za plažu.


Sobe:

Sve sobe imaju kupatilo, fen, televizor, Wi-Fi (besplatno), mini bar (prazan), telefon, individualni klima uređaj, balkon.Standard sobe namenjene su za max 3 osobe i površine su 20m². Mogu imati pogled na more ili na kopno.


Hotelski sadržaji:

Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: glavni restoran, Wi-Fi u lobiju (besplatno), 3 bara, spoljašnji bazen sa delom za decu, konfenenkcijska sala,  ležaljke i suncobrani kraj bazena, usluga pranja veša, bilijar (uz doplatu), sportovi na vodi (uz doplatu), odbojka na plaži, stoni tenis, pikado, animacioni programi.


Način služenja obrkoka:

Švedski sto


Napomena:

Brojni lokali koji se nižu od hotela duž zaliva, uveče oživljavaju, pa je lokacija odlična kako za šetnju i noćni provod, a tako i za klasičan odmor uz kupanje na plaži sa belim peskom.


www.tuntashotels.com

tel: +90 256 813 2906

bottom of page