top of page

PRAVILA KORIŠĆENJA SAJTA

Laptop

Dobrodošli na sajt righttravel.rs koje je vlasništvo Right Travel-a. Upotrebom ovog sajta korisnik potvrđuje da je pročitao, razumeo i prihvatio ova pravila i uslove korišćenja i slaže se da je obavezan da ih poštuje. Ukoliko korisnik ne prihvata ova pravila i uslove korišćenja, ne treba da koristi ovaj internet sajt.

Autorska prava

Sav materijal na ovom internet sajtu je zaštićen autorskim pravima i svaka neovlašćena upotreba može predstavljati kršenje Zakona o autorskom i srodnim pravima. Sav sadržaj korisnik može da pregleda, kopira, štampa ili preuzme isključivo za ličnu, nekomercijalnu upotrebu i u informativne svrhe. Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na righttravel.rs portalu povređuje Vaše lično, autorsko ili drugo pravo ili interes, možete zahtevati objavu odgovora ili ispravke. Zahtev će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjen odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Linkovi ka drugim sajtovima i oglašivači

Righttravel.rs sadržaje objavljuje u dobroj nameri i sve sadržaje koristite na vlastitu odgovornost. Righttravel.rs se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem. Righttravel.rs se sastoji od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, linkova ka drugim sajtovima, kao i veza do drugih Internet stranica koje kreiraju treća lica. Sajt righttravel.rs nema nadzor nad Internet stranicama koje kreiraju treća lica te se u potpunosti odriče svake odgovornosti vezane za sadržaj na tim stranicama.

 

Righttravel.rs nije odgovoran za sadržaj stranica oglašivača na sajtu kao ni za bilo kakvu štetu nastalu reklamiranjem na sajtu. Poslovni odnos izmedu oglašivača i korisnika na sajtu i izvan sajta isključivo se zasniva na poslovnom dogovoru oglašivača i korisnika te sajt righttravel.rs nije odgovoran za bilo kakvu moguću štetu proizašlu iz takvog poslovnog odnosa.

 

Pristup sajtu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta, osim ako uz odredeni sadržaj nije navedeno drugačije.

Politika privatnosti

Zadržavamo pravo da putem sajta prikupljamo lične podatke klijenata prilikom prijema kontakt forme. Posvećeni smo zaštiti svih informacija koje sakupljamo i čuvamo o klijentima i koristimo isključivo u svrhu obrade zahteva klijenata. Svako prikupljanje takvih informacija sprovodi se u skladu sa ovom Politikom privatnosti kao i važećim propisima o zaštiti podataka o ličnosti. Sve standardne mere predostrožnosti se preduzimaju kako bi se sprečio neovlašćen pristup ovim podacima.

Neke stranice ovog sajta bi mogle pohranjivati određene pakete informacija poznate kao „cookies” (kolačići) na vašem računaru. Kolačići nam daju odgovor na pitanje kako i kada je stranica ovog sajta posećena i koliko ljudi je posetilo. Ova tehnologija ne sakuplja informacije o vašem ličnom identitetu, umesto toga, informacije se nalaze u zbirnoj formi. Svrha ove tehnologije i informacija koje ona prikuplja je da nam pomogne da unapredimo naš sajt.

Isključenje odgovornosti

Podaci se ažuriraju svakodnevno i trudimo se maksimalno da sav sadržaj na sajtu bude prikazan sa ispravnim tekstovima i fotografijama.

Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije na sajtu u potpunosti ispravne, tačne, potpune i autentične.

bottom of page